Vilkår

Salgs- og leveringsbetingelser samt persondata

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser samt persondata gælder for alle leverancer fra KL-Spiritus.

Intet salg af alkohol til unge under 18 år

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra KL-Spiritus anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med DAO. Det betyder, at varen sendes indenfor 24 timer efter modtaget ordre. Leveres til nærmeste udleveringssted ved købers adresse. Leveringen vil normalt ske indenfor 2-5 dage. Oplyste leveringstidspunkter er vejledende og kan således fraviges.

DAO`s betingelser

https://coolrunner.dk/handelsbetingelser/#bestilling

 

Afhentning

Ved afhentning aftales tidspunkt nærmere

 

Betaling

Betaling kan alene ske med de anerkendte betalingskort, der fremgår af hjemmesiden. (Dankort, VISA/Dankort)

Bankoverførsel Andelskassen Ikast Reg.nr. 5955 Kontonr. 8041188

Mobilpay 52409932 oplys ordre nummer i teksten

 

Fri fragt

Ved køb over 999DKK, er der fri fragt :-)

Ved køb over 450DKK, er der fri levering i Ikast 7430 :-)

 

Beskadiget leverance

Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side. Køber skal indenfor 7 dage efter modtagelse af varen, informere KL-spiritus om skaden eller forringelsen. Husk af gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Fortrydelsesret

Køber har 14 dages fortrydelsesret ved handel med KL-spiritus. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter, køber har modtaget varen. Køber skal inden 14 dage fra modtagelse give KL-spiritus meddelelse om, at køber ønsker at fortryde købet. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til info@KL-Spiritus.dk med købers ordrenummer. I meddelelse skal køber gøre KL-spiritus tydeligt opmærksom på, at køber ønsker at benytte fortrydelsesretten.

Køber kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give KL Spiritus tydelig meddelelse om dette.

Køberen har pligt til at returner varen i væsentligt samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den originale emballage.

Køber skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Følgende adresse skal benyttes til fortrydelsesretten:

KL spiritus / Martin Laursen

Svalehaven 15

7430 Ikast

ATT : Fortrydelsesret

E-mail : info@KL-Spiritus.dk

Mobil : +45 5240 9932

 

Persondata

For at kunne handle hos KL-spiritus skal du som minimum oplyse:

· Navn

· Adresse

· E-mailadresse

· Telefon/mobilnummer

· Fødselsdato

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om hvilke varer, der er købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Behandling af personoplysninger (GPDR)

Sælger er underlagt den danske persondatalov og enhver behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. Sælger er, jf. Persondataloven, at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om Kunden og besøgende på Sælgers hjemmeside. Ingen personlige oplysninger, der registreres af Sælger, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, bortset fra videregivelse der er nødvendig til at opfylde aftalen fx videregivelse af oplysninger til fragtfirma m.fl.. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Sælger. På hjemmesiden anvendes cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen og andre funktionaliteter. En cookie er betegnelsen for en fil, som gemmes på Kundens PC. Ved køb på hjemmesiden udbeder Sælger sig Kundens navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og betalingskortnr, som er nødvendige for at effektuere ordren, og som udelukkende anvendes til behandling af ordren. Selve "kontrakten" (købeaftalen) lagres hos Sælger og sendes på mail til Kunden. Desuden registreres Kundens IP-adresse, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!